StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

Problem adding Whitness node - EVAL

Pure software-based VM-centric and flash-friendly VM storage (iSCSI, SMB3, NFS, iSER and NVMe over Fabrics) including free version. Same software embedded on StarWind ready nodes.

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

Problem adding Whitness node - EVAL

Postby vebjornn » Sun Feb 09, 2020 5:34 pm

Hello.

I'm evaluating the product, and have problem by adding a Whitness node.

I'v using the Starwind Virtual SAN for vSphere 2-node HCI Scenario with vSphere 6.5 and Linux virtual machine.

I'v managed to set up two Starwind virtual machines, added device and added a partner. Selected the "Node Majority" failover strategy.

Then, when I'm adding a Withness: "Right-click on the HA device with the configured Node Majority failover policy and select Replication Manager and press the Add Replica button"
The "Add replica button is grey"!!

https://www.starwindsoftware.com/resour ... 3c6048e72d

My trial license is for two servers
vebjornn
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 09, 2020 5:05 pm

Re: Problem adding Whitness node - EVAL

Postby vebjornn » Mon Feb 10, 2020 8:01 pm

Hello again.

I recived a new trial licence and the problem is solved.

It was restrictions in my first license - for only two hosts. So the withness also counts as a host.

/Vebjorn
vebjornn
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 09, 2020 5:05 pm

Re: Problem adding Whitness node - EVAL

Postby Oleg(staff) » Mon Feb 10, 2020 9:06 pm

Hello Vebjorn,
Yes, you need a different StarWind license for Node Majority configuration, for three nodes.
Thank you for the update.
Oleg(staff)
Staff
 
Posts: 567
Joined: Fri Nov 24, 2017 7:52 am


Return to StarWind Virtual SAN / StarWind Virtual SAN Free / StarWind HyperConverged Appliance / StarWind Storage Appliance

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests