StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

The format did not complete successfully

Initiator (iSCSI, FCoE, AoE, iSER and NVMe over Fabrics)

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

The format did not complete successfully

Postby joshjacoby » Sat Mar 10, 2007 9:16 pm

I am using StarWind as an iSCSI target and StarPort as initiator on Windows 2003 server. I connect fine and see the drive in disk management but when I attempt to format the drive it goes for a while (counting % done) then will pop up an error "the format did not complete successfully".

The iSCSI drive is 120 GB. I saw a prior reference to conflict with Adaptec and disabled the Adaptec SCSI device but same result. Microsoft iSCSI initiator also has same problem. Any ideas?
joshjacoby
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 10, 2007 9:01 pm

Re: The format did not complete successfully

Postby anton (staff) » Sat Mar 10, 2007 10:00 pm

If MS iSCSI initiator has the same problems - try play with installing/uninstalling different storage related software on your machine (like Veritas/Symantec/Roxio etc). It's all neither StarPort nor MS iSCSI initiator problem... Also please send us StarWind log. Thanks!

joshjacoby wrote:I am using StarWind as an iSCSI target and StarPort as initiator on Windows 2003 server. I connect fine and see the drive in disk management but when I attempt to format the drive it goes for a while (counting % done) then will pop up an error "the format did not complete successfully".

The iSCSI drive is 120 GB. I saw a prior reference to conflict with Adaptec and disabled the Adaptec SCSI device but same result. Microsoft iSCSI initiator also has same problem. Any ideas?
Regards,
Anton Kolomyeytsev

Chief Technology Officer & Chief Architect, StarWind Software

Image
User avatar
anton (staff)
Site Admin
 
Posts: 3922
Joined: Fri Jun 18, 2004 12:03 am
Location: British Virgin Islands


Return to StarPort

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests