StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

ISCSI Connected but not visible

Initiator (iSCSI, FCoE, AoE, iSER and NVMe over Fabrics)

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

ISCSI Connected but not visible

Postby uglybob » Thu May 10, 2012 5:55 am

Had no issues using M$ISCSI but when trying the starport initiator... it connects but then I dont see anything in disk management.

Log shows...
5/10 15:08:30 1714 ntsrv: StariSCSI Service v5.5 (Build 20091120, Win2003 x64)
5/10 15:08:30 1714 Srv: No bound volumes found.
5/10 15:08:30 1714 Srv: Service started.

Im connecting to a Thecus iscsi target N8800Pro.

Server 2008 R2 SP1

On another note.... If I remove an iscsi target.. the server BSOD and reboots.
uglybob
 
Posts: 3
Joined: Thu May 10, 2012 5:51 am

Re: ISCSI Connected but not visible

Postby Anatoly (staff) » Tue May 15, 2012 11:08 am

If MS iSCSI initiator works for you please stick with it. It does not sound like it's StarPort issue.
Best regards,
Anatoly Vilchinsky
Global Engineering and Support Manager
www.starwind.com
[email protected]
User avatar
Anatoly (staff)
Staff
 
Posts: 1675
Joined: Tue Mar 01, 2011 8:28 am

Re: ISCSI Connected but not visible

Postby uglybob » Tue May 15, 2012 11:49 pm

Actually I want to migrate away from the M$ initiator. It has a memory leak that consuming over 16GB of non-paged memory and slows down everything on the server.

No matter.. I'll keep looking.
uglybob
 
Posts: 3
Joined: Thu May 10, 2012 5:51 am

Re: ISCSI Connected but not visible

Postby anton (staff) » Wed May 16, 2012 8:35 am

If you're a guy from here:

http://social.technet.microsoft.com/For ... 53b2f1168f

Here's an update: we've contacted Thecus support to see what could be done. Initially it looks like their target is rejecting iSCSI handshake we offer for no reason.

Cannot say anything about MS iSCSI initiator memory leak however.

uglybob wrote:Actually I want to migrate away from the M$ initiator. It has a memory leak that consuming over 16GB of non-paged memory and slows down everything on the server.

No matter.. I'll keep looking.
Regards,
Anton Kolomyeytsev

Chief Technology Officer & Chief Architect, StarWind Software

Image
User avatar
anton (staff)
Site Admin
 
Posts: 3920
Joined: Fri Jun 18, 2004 12:03 am
Location: British Virgin Islands

Re: ISCSI Connected but not visible

Postby uglybob » Wed May 16, 2012 10:42 pm

Yep thats me ;)

Thank you for the update.

Regards,

Adrian
uglybob
 
Posts: 3
Joined: Thu May 10, 2012 5:51 am

Re: ISCSI Connected but not visible

Postby anton (staff) » Thu May 17, 2012 8:07 am

We'll keep you updated either way. The ball is on Thecus side now.

uglybob wrote:Yep thats me ;)

Thank you for the update.

Regards,

Adrian
Regards,
Anton Kolomyeytsev

Chief Technology Officer & Chief Architect, StarWind Software

Image
User avatar
anton (staff)
Site Admin
 
Posts: 3920
Joined: Fri Jun 18, 2004 12:03 am
Location: British Virgin Islands


Return to StarPort

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest