StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

Troubleshooting OpenStack connections

Initiator (iSCSI, FCoE, AoE, iSER and NVMe over Fabrics), iSCSI accelerator and RAM disk

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

Troubleshooting OpenStack connections

Postby emmablisa » Mon Oct 30, 2017 9:27 am

Hi! Trying to use Starport iSCSI initiator with OpenStack iSCSI storage. I can't pass by login verification process :( How to achieve it… Thanks in advice!
emmablisa
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 26, 2017 11:24 am

Re: Troubleshooting OpenStack connections

Postby Michael (staff) » Tue Oct 31, 2017 11:35 am

Hello emmablisa,
StarWind iSCSI Initiator (StarPort) is gone End of Life and not supported anymore - https://www.starwindsoftware.com/iscsi-initiator
In any case, could you please clarify your question? What are you trying to do and what error message you are getting?
Michael (staff)
Staff
 
Posts: 309
Joined: Thu Jul 21, 2016 10:16 am

Re: Troubleshooting OpenStack connections

Postby balkopmo » Thu Dec 12, 2019 12:29 pm

I’m just setting up OpenStack. Now I’ll finish and describe the whole process.
balkopmo
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 07, 2019 5:41 pm

Re: Troubleshooting OpenStack connections

Postby Boris (staff) » Mon Dec 16, 2019 12:52 pm

OK, keep up updated.
Boris (staff)
Staff
 
Posts: 805
Joined: Fri Jul 28, 2017 8:18 am


Return to StarWind NVMe-oF Initiator, StarWind iSCSI Accelerator, StarWind RAM Disk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests