StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

5.7 Beta Upgraded to 5.7 - Losing HA Sync Now

Public beta (bugs, reports, suggestions, features and requests)

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

Re: 5.7 Beta Upgraded to 5.7 - Losing HA Sync Now

Postby Bohdan (staff) » Mon Aug 15, 2011 7:12 am

Thanks for your feedback. It is strange.
What node was updated first: primary or secondary (according to StarWind HA priorities during HA device creation)? Is it possible for you to send us StarWind logs form the both nodes?
User avatar
Bohdan (staff)
Staff
 
Posts: 435
Joined: Wed May 23, 2007 12:58 pm

Re: 5.7 Beta Upgraded to 5.7 - Losing HA Sync Now

Postby rchisholm » Mon Aug 15, 2011 12:50 pm

I upgraded the primary node first and waited for everything to sync back up.

Where should I send the logs? The logs going up to the upgrade are small, but the log files after the upgrade are in the half gig range and still growing since they're set to rotate every 24 hours.
rchisholm
 
Posts: 63
Joined: Sat Nov 27, 2010 7:38 pm

Re: 5.7 Beta Upgraded to 5.7 - Losing HA Sync Now

Postby Anatoly (staff) » Mon Aug 15, 2011 1:07 pm

It`ll be better if you`d zip'em first and then upload somewhere kind of mediafire or some other file hosting.
Best regards,
Anatoly Vilchinsky
Global Engineering and Support Manager
www.starwind.com
av@starwind.com
User avatar
Anatoly (staff)
Staff
 
Posts: 1675
Joined: Tue Mar 01, 2011 8:28 am

Previous

Return to Public Beta

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests