StarWind iSCSI SAN
StarWind Native SAN for Hyper-V
 

5.5 Beta Windows 7 iSCSI initiator

Public beta (bugs, reports, suggestions, features and requests)

Moderators: art (staff), anton (staff), Anatoly (staff), Max (staff)

5.5 Beta Windows 7 iSCSI initiator

Postby malexieff » Fri Sep 17, 2010 8:59 pm

I get a CRC error when trying to initialize a disk on the server running starwind 5.5.

The target is a 200GB image that was just created with starwind on a fresh install.

I can connect and see the target from the initiator side but as soon as I try to initialize the disk in Disk Management I get a "Data error (cyclic redundancy check)"

I have deleted and tried to create the image again but it does not work.
malexieff
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 17, 2010 8:49 pm

Re: 5.5 Beta Windows 7 iSCSI initiator

Postby anton (staff) » Sat Sep 18, 2010 5:30 pm

Where did you get 5.5 version of our StarWind Initiator? We did not release it to public yet. Or you're calling TARGET with INITIATOR name?
If that's the case and you actually have problems with the TARGET when please zip and send us StarWind TARGET logs on your unsuccessful attempt to initialize the disk.
We'll be able to tell what's wrong (slow connection, invalid parameter passed, broken data link etc). Thanks!

malexieff wrote:I get a CRC error when trying to initialize a disk on the server running starwind 5.5.

The target is a 200GB image that was just created with starwind on a fresh install.

I can connect and see the target from the initiator side but as soon as I try to initialize the disk in Disk Management I get a "Data error (cyclic redundancy check)"

I have deleted and tried to create the image again but it does not work.
Regards,
Anton Kolomyeytsev

Chief Technology Officer & Chief Architect, StarWind Software

Image
User avatar
anton (staff)
Site Admin
 
Posts: 3922
Joined: Fri Jun 18, 2004 12:03 am
Location: British Virgin Islands

Re: 5.5 Beta Windows 7 iSCSI initiator

Postby Bohdan (staff) » Mon Sep 20, 2010 3:08 pm

Everything is right. :)
StarWind iSCSI SAN V5.5 Build 20100831 is a public beta.

malexieff,
Please try to update the NIC drivers to the latest version. Also make sure that MTU of the NIC = MTU of the switch. Try also play with TCP Offload and flow control settings.
If the problem persists, please zip and send us your StarWind logs. Also please install wireshark, capture network traffic during the error reproducing and send us the log.

Thanks!
User avatar
Bohdan (staff)
Staff
 
Posts: 437
Joined: Wed May 23, 2007 12:58 pm


Return to Beta

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests